Ontwikkelstraat

Uitgewerkte opzet en planning
Voordat een ontwikkelstraat kan worden ingericht is het belangrijk om te weten wat er binnen uw organisatie nodig is. Een ontwikkelstraat is een complexe samenhang van mensen, standaarden en frameworks en producten. Dit moet goed worden uitgedacht.

Secure Apps heeft de kennis in huis om samen met u een goed uitgewerkte opzet te maken. Na dit traject is er een duidelijk beeld over hoe de ontwikkelstraat er uit moet gaan zien. Ook is er een eenduidig stappenplan om het ook daadwerkelijk te realiseren. De juiste keuzes worden beschreven en onderbouwd.

€ 5.000,-

Sceurity Check

Wat is een ontwikkelstraat?
Bij het ontwikkelen van applicaties komt veel kijken. Vanaf het eerste idee tot uiteindelijk het dagelijkse beheer zijn verschillende mensen en uiteenlopende middelen nodig. Alles binnen dit proces kan onderdeel zijn van de ontwikkelstraat. Er is geen duidelijk omlijnde definitie. Als organisatie zul je keuzes moeten maken.

De gekozen standaarden, geautomatiseerd testen, continuous build, versie beheer, beveiliging, logging, documentatie. Allemaal moeten ze hun plek krijgen binnen het proces van software ontwikkelen.

Mobiele applicatie ontwikkeling
Mobiele applicaties zorgen voor de nodige extra complexiteit bij het ontwikkelen. De meerdere platformen (iOS, Android, Windows, Web) hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen waar rekening mee gehouden moet worden. Ook het uitrollen van nieuwe versie op al die platformen zorgt voor nodige uitdagingen, zeker als ook de server functionaliteit veranderd.

Maatwerk
Een ontwikkelstraat is eigenlijk altijd maatwerk. Elke organisatie is anders. Een goed uitgewerkt en onderbouwd plan is een belangrijke eerste stap. Vraag naar de mogelijkheden.

Offerte
Bel of mail voor een vrijblijvende offerte.

info@secureapps.nl