Opleidingen

Master Class
In-house cursus van een week aan een groep van maximaal 8 personen. Aan het eind van de week kennen de deelnemers de basisprincipes van informatiebeveiliging en weten deze toe te passen tijdens het ontwikkelen van mobiele applicaties.

€ 8.000,-

 

Workshop
Interne workshop van een dag over de basiselementen van de beveiliging van apps. Na deze dag hebben de deelnemers een goed beeld van de gevaren en de mogelijke oplossingsrichtingen. Hierbij wordt aandacht besteed aan zowel Android, iPhone als Windows Phone. Ook hier gaat het om een groep van maximaal 8 personen.

De workshop kan worden toegesneden op een specifiek aandachtsgebied of project.

€ 2.000,-

Opleidingen en workshops bij SecureApps

In company opleidingen en workshops bij SecureApps

Opleidingen
Het opleiden van eigen personeel is vooral belangrijk als bepaalde kennis vaker nodig zal zijn. Hierbij kan het gaan om de ontwikkeling van nieuwe veilige apps maar natuurlijk ook om onderhoud en doorontwikkeling.

Daarnaast voegt het veel toe als u zelf mensen hebt om in te zetten als er vragen of meldingen binnen komen. Is een klacht gegrond? Waar zit het probleem? En hoe kunnen we de situatie zo snel mogelijk oplossen?

Als op zo’n moment nog externe hulp ingehuurd moet worden, wordt snel schakelen wel heel moeilijk. Eigen mensen kunnen direct worden ingezet zonder eerst nog contractonderhandelingen door te moeten. Secure Apps kan zorgen voor een gedegen masterclass als het gaat om de beveiliging van uw mobile apps. Ook als de ontwikkeling is gedaan door een externe partij, is eigen kennis van belang. Er zullen vragen komen en er kunnen klachten komen bij u.

Maatwerk
Maatwerk is vanzelfsprekend. Onze cursussen en workshops zullen, indien gewenst, samen worden voorbereid. Op deze manier kan een cursus of workshop worden toegesneden op een bepaald onderwerp of het specialisme van de klant. Vraag naar de mogelijkheden.

Offerte
Bel of mail voor een vrijblijvende offerte.

info@secureapps.nl