White Papers

Bluetooth(Low Energy), sensortechnologie en beveiliging

Dit document is het resultaat van recente ervaringen met Bluetooth Low Energy (BLE), sensor technologie en beveiliging. Sensoren worden steeds vaker gebruikt met slimme energie meters, huisautomatisering, sport en gezondheid. Naast vele positieve toepassingen is ook hier privacy en beveiliging een probleem.

Download de PDF en lees verder: Bluetooth Low Energy and Security

Beveiliging van mobiele applicaties

Dit document is bedoeld om een korte inleiding te geven in het beveiligen van mobiele applicaties. Het ontwikkelen van mobile apps is geen ‘rocket science’ maar wijkt toch wel af van het beveiligen van bijvoorbeeld web applicaties. Er zijn veel overeenkomsten maar toch ook een paar belangrijke verschillen.

Download de PDF en lees verder: Beveiliging en mobiele applicaties

Penetratietesten en mobiele applicaties

Penetratie testen is een belangrijk onderdeel van een goede en complete informatiebeveiligingsstrategie. Ook bij het ontwikkelen en beheren van mobiele applicaties is dit niet anders. Deze korte inleiding geeft een beeld van wat penetratie testen nu eigenlijk is en hoe het past bij de ontwikkelingen voor mobiele apparaten.

Download de PDF en lees verder: Penetratietesten en mobiele applicaties

The Future is Near

De tijd staat niet stil. Ook bij SecureApps denken we na over de toekomst. Wat zal er op ons af komen de komende jaren? Het is belangrijk om vroeg in te spelen op ontwikkelingen.

Download de PDF en lees verder: The Future is Near

Security Engineering Blog

Beveiliging en privacy krijgen veel aandacht de laatste tijd. Het bijhouden van alle ontwikkelingen is al een uitdaging op zichzelf. Een ‘ouderwetse’ blog leek ons, naast onze white papers, een goede manier om hier invulling aan te geven.

Lees meer op: securityengineering.nl