Vertrouwen In Mobiele Apps

Vertrouwen, veiligheid en privacy worden steeds belangrijker bij het ontwikkelen van mobiele apps. Bedrijven hebben te weinig kennis en ervaring in eigen huis. SecureApps zorgt samen met u voor vertrouwen in uw mobiele applicaties.

 • beveiliging onderbelicht bij app ontwikkeling

  beveiliging onderbelicht bij app ontwikkeling

 • we doen steeds meer met onze smartphone en tablet

  we doen steeds meer met onze smartphone en tablet

 • privacy steeds belangrijker bij mobiele applicaties

  privacy steeds belangrijker bij mobiele applicaties

 • smartphone en tablet spelen een centrale rol bij ‘the internet of things’

  smartphone en tablet spelen een centrale rol bij ‘the internet of things’

Opleidingen

Opleidingen

Als organisatie wilt u niet altijd afhankelijk zijn van een bedrijf als Secure Apps. Uitgaande van onze eigen kwaliteit dragen we graag onze kennis en ervaring over. Door middel van de workshops of een masterclass worden app-ontwikkelaars opgeleid tot secure-app-ontwikkelaars.
Meer Informatie
Code Reviews

Code Reviews

Beveiliging is geen focuspunt bij app ontwikkeling. De aandacht gaat uit naar functionaliteit, kosten en time-to-market. Veiligheid en privacy blijven onderbelicht. Dat kan leiden tot onverwachte verrassingen. Voorkom een deuk in uw imago dus liever door op tijd naar veiligheid te kijken.
Meer Informatie
Ontwikkel-straat

Ontwikkel-straat

De omgeving waarbinnen mobiele applicaties worden ontwikkeld is een complex geheel aan afhankelijkheden en platformen. Design, bouw, testen, onderhoud, versiebeheer ... SecureApps helpt bij het opzetten van uw ontwikkelstraat.
Meer Informatie
Security Professionals

Security Professionals

We kunnen u ook in brede zin helpen bij het bouwen van veilige apps. Onze consultants bieden kennis en ervaring gedurende het hele ontwikkeltraject. Door de samenwerking met uw eigen medewerkers ontstaat een waardevolle kruisbestuiving.
Meer Informatie