Code Reviews

Complete Code Review
Een code review van uw mobiele apps met het oog op de beveiliging. Na deze complete review weet u of uw applicatie voldoet aan de eisen die u stelt aan de beveiliging. Zijn de juiste API’s gebruikt? Worden de juiste stappen gevolgd? Zijn alle externe aanroepen afgeschermd? Et cetera.

Secure Apps heeft de kennis in huis om zowel iPhone, Android als Windows Phone applicaties te reviewen. De genoemde prijs gaat over het reviewen van één code-base. Als een app voor meerdere platformen wordt onderzocht, wordt dit gezien als meerdere applicaties.

€ 5.000,-

finger_prin_scan

Meerdere Platformen
Een probleem bij het ontwikkelen van mobiele applicaties is dat het bijna altijd voor meerdere omgevingen moet gebeuren. Uw app moet beschikbaar zijn voor Android en iOs om voldoende klanten te bedienen. Daarnaast is er de afgelopen jaren een flinke verschuiving geweest binnen deze platformen. Waren nog maar een paar jaar geleden Symbian en Blackberry de grote spelers, nu bestaan ze eigenlijk al niet meer.

Voldoende kennis in huis hebben voor zo veel platformen is lastig en duur. Ook nog eens zorgen dat er daarnaast voldoende ervaring is met het schrijven van veilige software is voor veel organisaties vrijwel onmogelijk. Daarom biedt SecureApps code reviews aan. Samen met uw eigen professionals kijken wij naar de implementatie van de beveiligingsmechanismes. Dit geeft u meer vertrouwen en uw mensen bouwen aan hun eigen kennis en ervaring.

Web Services en de Cloud
Het omgaan met uw data is ook een belangrijk aandachtspunt. De verschillende platformen bieden hun eigen Cloud-diensten maar daarnaast kunt u ook zelf web services ontwikkelen of gebruik maken van de diensten van een derde partij. Zeker als uw gegevens waardevol zijn of privacygevoelig, zijn goede afscherming en ontsluiting belangrijk. Het zal niet de eerste keer zijn dat gegevens op straat komen te liggen.

Offerte
Bel of mail voor een vrijblijvende offerte.

info@secureapps.nl