Security Professionals

Projecttarief
Wanneer u een aanvullende kracht zoekt voor een project, kan SecureApps ook van dienst zijn. Bij projecten wordt er vanuit gegaan dat het voor langere termijn is. Twee weken is het minimum. We hebben ook een maximum: na een half jaar willen we consultants weer op andere trajecten kunnen inzetten. Deze afwisseling en het daarmee opbouwen van kennis en ervaring is voor ons belangrijk.

€ 85,- per uur

Dagtarief
Het kan erg prettig zijn om even kort te kunnen sparren met een expert op een bepaald gebied. Wanneer er voor korte tijd, van één tot vijf dagen, een consultant nodig is, dan kan dat ook bij SecureApps. Bij korte trajecten gaat het vaak om een adviesrol.

€ 115,- per uur

design

Advies
Aan het begin van een project kunnen kennis en ervaring van een ervaren technicus het verschil maken. Ze voorkomen al direct in het begin dat bepaalde valkuilen later een probleem worden. Onze consultants kunnen deze adviesrol goed vervullen. Vaak zijn daar maar enkele dagen tot enkele weken voor nodig. Zodra de keuzes zijn gemaakt over beveiligingsmechanismen en de implementatie ervan kunnen uw eigen ontwikkelteams verder zelf aan de slag. Voor aanvullend werk zijn wij uiteraard later ook beschikbaar.

Projecten
Soms is het nodig dan er extra professionals worden ingehuurd voor de looptijd van een project. Als u zelf niet voldoende mensen heeft, maar na het project de extra capaciteit niet meer nodig is, kan SecureApps ook mankracht leveren. Mensen die niet alleen bij het ontwerp van waarde zijn, maar die ook voor de implementatie kunnen zorgen.

Professionals
Onze security professionals hebben naast minimaal 10 jaar ervaring ook een gerichte academische opleiding. Daarnaast hebben we gezorgd voor trainingen op gebieden als ethical hacking (CEH) en CISSP. Op deze manier haalt u de juiste kennis en ervaring in huis.

Offerte
Bel of mail voor een vrijblijvende offerte.

info@secureapps.nl