Security Game

Simulatie
Omdat iedereen zijn of haar rol moet kennen is een goede voorbereiding belangrijk. Maar hoe krijg je iedereen bewust en geoefend? Simulaties helpen om iedereen betrokken te krijgen en als een team samen te werken. Zorg samen met SecureApps voor een goed geolied team.

vanaf € 4.000,-
 
Fire Drill
Af en toe moet er geoefend worden. Bedrijven moeten met regelmaat een brandalarmoefening uitvoeren om te zorgen dat de mensen weten wat ze moeten doen en te kijken of al het materieel nog werkt. In de digitale wereld zou dit niet anders moeten zijn. SecureApps helpt bij het opzetten en uitvoeren van de oefeningen.

De brandoefening kan worden toegesneden op een specifiek aandachtsgebied of voor de hele organisatie.

vanaf € 2.000,-

Trainingen en simulaties bij SecureApps

Security Game
Gebruik simulaties en spelsituaties om je organisatie beter voor te bereiden en gericht te investeren in informatiebeveiliging.

Informatiebeveiliging is een kostbare en veelal abstracte aangelegenheid. Het is belangrijk om te weten waarom je ergens in investeert. Je wilt toch dat je investering daadwerkelijk toegevoegde waarde biedt? Het economisch verantwoorden van preventieve technieken is sowieso lastig maar besteed je tijd en geld in ieder geval aan de juiste elementen.

Mobiele applicaties en het gebruiken van eigen devices (BYOD, bring your own device) zorgen voor een steeds wijder verbreide en overlappende informatienetwerken. Reageren en helpen in het geval van een probleem is dus ook niet langer alleen het probleem van de beheerders maar van iedereen binnen de informatiehuishouding. Elk device is een mogelijk probleempunt.

Fire Drill
Ook de beveiligingsmaatregelen voor het beschermen van je digitale informatie moeten getest worden. Ze verouderen sneller dan de fysieke oplossingen en er zijn minder mensen die weten hoe ze werken. Regelmatig oefenen is ook hier dus van groot belang, gezien de noodzakelijke kennisspreiding en de vele betrokken disciplines.

De Simulatie
Een simulatie of game kan in vele vormen worden opgezet. Van een puur theoretische exercitie tot een praktijkgerichte aanpak. Van een workshop van een dag tot spel van weken of zelfs maanden. Samen met SecureApps bepaalt u de beste en meest wenselijk aanpak. Na een simulatie heeft u niet alleen een veel beter beeld over uw huidige beveiligingssituatie maar ook vooral over de daadwerkelijke behoefte en waar deze nog niet aansluiten.

Offerte
Bel of mail voor een vrijblijvende offerte.

info@secureapps.nl