Onze Security Diensten

 education Opleidingen

Als organisatie wilt u niet altijd afhankelijk zijn van een bedrijf als Secure Apps. Op onze security diensten kunt u bouwen. Uitgaande van onze eigen kwaliteit dragen we graag onze kennis en ervaring over. Door middel van de workshops of een masterclass worden app-ontwikkelaars opgeleid tot secure-app-ontwikkelaars.

Lees meer …

code_review Code Reviews

Veel apps zijn niet gemaakt met een focus op beveiliging. De aandacht gaat meestal naar functionaliteit en kosten. Veiligheid en privacy blijven onderbelicht. Dat kan leiden tot onverwachte verrassingen. Voorkom een deuk in uw imago dus liever gewoon door op tijd naar veiligheid te kijken. Secure Apps kan helpen.

Lees meer …

pentest Penetration Tests

Hoe veilig is uw app? Vanuit het perspectief van een hacker wordt uw applicatie doorgelicht. Naast de app zelf wordt de complete omgeving meegenomen. Naast de gebruikte API’s en web services ook de integratie met andere systemen.

Lees meer …

education Consultancy

We kunnen uw ook in brede zin helpen bij het bouwen van veilige apps. Onze consultants bieden kennis en ervaring gedurende het hele ontwikkeltraject. Door de samenwerking met uw eigen medewerkers ontstaan een waardevolle kruisbestuiving.

Lees meer …